Nová gastro zóna v Praze

.


Celá řada návštěvníků totiž vedle klasiky vsadila hlavně na exotiku a velmi u nich vedou asijské, indické nebo středomořské pokrmy. Někteří si chtějí připomenout exkluzivní a netradiční stravu, kterou měli možnost ochutnat při návštěvě právě těchto destinací, ale většina návštěvníků zatím jen testuje cizokrajné chutě a suroviny a využívá možnosti okusit tyto pokrmy prémiově v Praze. Novými styly ve stravování se můžete také inspirovat na stránkách       
https://www.imatorino.cz/tri-nove-styly-stravovani—v-cem-spocivaji, kde najdete také mnoho užitečných a nových námětů, jak se netradičně a přitom zdravě stravovat.

·         OC Quadrio otevřelo svojí zbrusu novou gastro zónu, v níž se představily čtyři nové restauranty, kterými jsou Spicymama, Loving Hut, Bombay Express a také McDonalďs.

gastronomie


·         Provozovatelé věří, že koncept indického jídla v příjemné atmosféře zaujme i ty, který tuto nabídku zatím ještě neznají. Zakládají si na kvalitě ingrediencí při přípravě všech jídel, ať už se to týká používání čerstvého kuřecího nebo jehněčího masa nebo sezónní zeleniny.

·         Zákazníci se mohou těšit na oblíbené pokrmy především ze severní části Indie, ale i dalších regionů.

·         Nebude chybět ani pestrá nabídka tradičních indických placek, které se připravují v originální a autentické peci tandor.

·         Návštěvníky skutečné láká exotika a celou řadu z nich i neznáme cizokrajné názvy, o kterých ještě nikdy neslyšeli.

·         V den slavnostního otevření novou gastro zónu navštívilo téměř 37 000 návštěvníků.

.

jídlo

 
Z nabídky pokrmů

            TONKATSU             Obsahuje obalovanou vepřovou pečeni, rýži, asijský zeleninový

salát, řasu wakame a omáčku Tonkatsu obsahující také ovoce a zeleninu s vinným octem.

 

            BUN NEM                 Jedná se o rýžové nudle podávané se smaženými zeleninovými

závitky, ledovým salátem, okurkou a mungo klíčky.

 

            DAL MAKHANI      Obsahuje černou čočku a červené fazole v pikantní krémové

omáčce z rajčat a dochucenou indickým kořením.

 

            PALAK PANEER   Skládá se z jemných špenátových listů vařených s domácím

sýrem, cibulí a rajčaty. Dochuceno je máslem, hořčicí, římským kmínem, chilli, zázvorovou – česnekovou pastou a smetanou.

Nová gastro zóna v Praze
4.5 (90%)2
.